connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

KPN Winkels
Toernooi
13 november 2017

Speel de Mobile Thuis Challenge in de KPN-winkel tijdens de LOG-Roadshow!

Zoals je weet zijn bij de start van de Mobile Challenge Week ook de Mobile Thuis Challenges begonnen! Elke 2 weken een nieuwe mobile game met een nieuwe challenge! Nu kun je niet alleen thuis meedoen met de Mobile Thuis Challenge, maar kun je ook in de KPN-winkel de games spelen en de challenges proberen te halen op een vette Samsung-telefoon tijdens de LOG-Roadshow!

KPN DisplayVanaf morgen zal er in verschillende KPN-winkels een Legends of Gaming display komen te staan, met een Samsung-telefoon waar je één van de Mobile Challenges op kan spelen! De winkels zijn onderverdeeld in groepen waar het display 2 weken lang blijft staan om op te kunnen spelen. Het schema voor waar en wanneer de Roadshow langskomt vindt je hieronder:

 

 

 

14 nov – 28 nov 

Middelburg, Den Haag Lapo, Leidschendam, Leiden, Amersfoort, Delft, Hilversum, Zoetermeer, Haarlem en Hoofddorp

19 nov – 12 dec

Groningen, Leeuwarden, Emmen, Zwolle, Almere, Heerhugowaard, Amsterdam Buikslotermeerplein, Hoorn, Den Helder en Alkmaar

13 dec – 27 dec 

Heerlen, Weert, Nijmegen, Apeldoorn, Hengelo, Tiel, Eindhoven, Veenendaal, Utrecht en Tilburg

 

Woon je in één van deze steden of ben je in de buurt wanneer de LOG-Roadshow langskomt? Ga dan zeker even langs, check de Legends of Gaming-video’s op de schermen en beat de Mobile Thuis Challenges! Mocht je niet in de buurt zijn, dan kun je natuurlijk gewoon vanuit thuis meedoen (vandaar ook de naam Mobile THUIS Challenge) en je scores opsturen via deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Comments

  1. Profielfoto van Jurgen Meijer Jurgen Meijer schreef:

    Yes! Er is een in Twente, gelukkig.

  2. Profielfoto van Nueal Nueal schreef:

    Ik woon dicht bij Hengelo

  3. arne gaming schreef:

    Jammer dat er geen wordt georganiseerd in België