connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

Game Nieuws
4 oktober 2018

ASSASSIN’S CREED FORTNITE?

De Hype rondom het battle-royale principe is nog steeds in volle gang, waarbij games als Fortnite, PUBG de overhand nemen maar games als Call of Duty Blackout en Battlefield Royale er ook aan zitten te komen. Ook de nieuwe Assassin’s Creed kan natuurlijk niet achterblijven en heeft ook een soort battle-royale toegevoegd in het nieuwe spel.
Eerder hebben wij in een artikel al het een en ander verteld over de Griekse goden en andere karakters binnen de game. In de battle-royale modus speel je niet tegen andere in een multiplayer maar ga je de singleplayer battle-royale uitdaging aan in de vorm van een quest.

De quest genaamd “The Battle of 100 Hands”, is een quest waarbij 99 krijgers op het eiland Melas zijn (onderdeel van de Obsidian Islands) binnen een afgeschermd slagveld spelen om als laatst over te blijven.
Het eiland biedt verschillende manieren om te vechten zo heb je de mogelijkheid om rond te sluipen, kun je van een afstand pijlen schieten of rustig kijken hoe tegenstanders elkaar afmaken.

De quest kan worden opgestart doordat een hoofdpersoon (Kassandra of Alexios) op straat langs een straatverkoper loopt die een strijd trofee bij zich heeft, daarna kan de hoofdpersoon kiezen om deel te nemen aan het gevecht om een grote pot drachmae te krijgen (XP-Boost).
De quest wordt gestart door Drakios die de quest omschrijft als “zeer dodelijk” en een “last man standing principe”.

Assassin’s Creed Odyssey komt morgen uit! (5 oktober)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Comments

  1. Anoniem schreef:

    Lijkt me heel gaaf, maar ik vind niet dat elke game nou Battle Royale moet gaan doen. Straks gaat Mario nog Battle Royale doen….

  2. FreekBOIII schreef:

    Straks gaat Minecraft ook nog ff Battle Royale doen….

  3. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

    Het idee is wel geinig, nu nog wachten op de uitwerking