connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

Efteling Game Night
26 april 2019

BEREID JE VOOR OP DE FINALE!

Het is bijna zover! Morgen is dan eindelijk de allesbeslissende finale!

Milan, Dionne, Joost en Link hebben de afgelopen weken in zowel game-video’s als heftige real life challenges gestreden om zoveel mogelijk huisjes te winnen voor het Monopoly-spel in de finale. Hoe meer ze wonnen, hoe meer huisjes, hoe beter je er voor de finale voor staat. Na al deze challenges is dit de huidige eindstand:

Dionne heeft in aflevering 1 niet de beste start gemaakt, waardoor  zij morgen in de gevangenis zal moeten beginnen. Helaas heeft ze daarna niet veel huisjes weten te verkrijgen, maar heeft ze wel in de laatste week nog één van de duurste huisjes weten te winnen: Symbolica. Joost heeft al vroeg in de Efteling Game Night-serie veel huisjes te pakken weten te krijgen en staat uiteindelijk op 8 huisjes. Milan zit kort achter hem en heeft na een trage start toch nog 7 huisjes in handen. Link heeft zijn comeback als “comeback-kid” weer gemaakt en begint de finale morgen met de meeste huisjes, namelijk 9!

Alles kan nog gebeuren in deze finale! Het grootste koninklijke Monopoly-spel zal voor de ogen van de Koning in de Koningszaal gespeeld worden en zal de finale geleid worden door niemand minder dan O. J. Punctuel. Uiteindelijk zal er één winnaar zegevieren als DE winnaar van Efteling Game Night! Wie denk jij dat het wordt?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Comments

  1. Imani schreef:

    ✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻Milan knol Enzo knok

  2. Milan schreef:

    Ygsghksnsnb lieve enzo the Day Ik hou zoveel van jou Milan die is op mij verliefd Ik ga er nu met een trouwen allez allez Huawei Huawei alles al langzaam olé olé olé olé olé olé olé olé olé olé olé piemel piemel piemel piemel piemel