connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

Game Nieuws
12 november 2018

BINNENKORT MET MUIS EN TOETSENBORD FORTNITE SPELEN OP XBOX ONE?

Vanaf aankomende woensdag (14 november) gaat Microsoft beginnen met ondersteuning bieden aan spelers die gebruik willen maken van muis en toetsenbord op de Xbox One. Naast Fortnite wordt de mogelijkheid om toetsenbord en muis te gebruiken ook doorgevoerd bij games als: Bomber Crew, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder en X-Morph Defense.

In het artikel HIER vertelden we je al dat de XO18 interessant zou zijn om te volgen ook omdat er nog meer games komen die mogelijk in de toekomst ook ondersteuning krijgen met muis en toetsenbord. Bijvoorbeeld games als DayZ, Children of Morta en Warfare.

Gameontwikkelaars krijgen zelf de mogelijkheid om Fortnite te volgen in het scheiden van spelers met verschillende invoermethodes. Denk bijvoorbeeld aan een voordeel voor spelers met muis en toetsenbord tegenover controller, binnen Fortnite is dit al voorzien door spelers alleen tegen elkaar te laten spelen als zij dezelfde invoermethode hebben.

Als laatste maakte Microsoft op het XO18 evenement bekend dat Microsoft in samenwerking met Razer, speciale toetsenborden en muizen gaat maken speciaal voor Xbox One spelers. Deze toetsenborden zijn voorzien van een Xbox knop en ondersteunen een nieuwe functie die Dynamic Lightning heet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Comments

  1. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

    Nu Playstation nog!

  2. Jeden schreef:

    Djeueurueurrdue
    Jejdieeiejrdk
    Jrirjejmdjsm