connect by KPN SAMSUNG

Black Ops 4 Live

LEGENDS OF GAMING PRESENTS CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 LIVE

Vrijdag 12 oktober is het zover, de release van Call of Duty: Black Ops 4! Op deze dag vindt in Amsterdam het grote launch-event van de nieuwe game plaats, gepresenteerd door Legends of Gaming. En jij kan hier live bij zijn!

Samen met Legends, VIP’s en jullie, de kijkers, spelen we een avondlang de nieuwe vette game-modes uit Black Ops 4!

Jij maakt kans om live bij dit event aanwezig te zijn! Wij verloten 80 kaarten voor 2 personen onder de aanmeldingen. Let op: Voor het event geldt een minimumleeftijd van 18 jaar! Via onderstaande button kun je je aanmelden op de inschrijf-pagina. Als je een van de 80 winnaars bent ontvang je een mail met jouw uitnodiging. In deze mail staat verdere (praktische) informatie over het evenement m.b.t. aanvangstijden, locatie, etc.

Het gehele event is via een livestream op het Youtube-kanaal van Legends of Gaming te volgen. Mocht je er niet bij kunnen zijn, kun je alsnog de hele avond live meekijken!

Dus ben jij 18 jaar en kan jij met een vriend(in) die ook ouder is dan 18 jaar op 12 oktober naar Amsterdam komen? Schrijf je dan nu in en hopelijk zien we jou dan bij Black Ops 4 LIVE!

Ik wil me inschrijven!