connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

Game Nieuws
5 november 2018

BLIZZCON 2018, WAT IS ER NIEUW EN GRATIS GAME!

Blizzcon 2018

Afgelopen weekend was het weer zover, het jaarlijkse Blizzcon in Anaheim (Californië). Duizenden fans kwamen bijeen om de nieuwe ontwikkelingen aan te horen die game uitgever Blizzard voor ogen had. Naast dat de bezoekers de plannen van Blizzard aanhoren, is het ook een goede gelegenheid om mensen te ontmoeten waar je bijvoorbeeld al jaren mee samen speelt. Wat dit jaar besproken werd vanuit Blizzard is de remake van de zestien jaar oude game Warcraft III, en een heruitgave van de originele World of Warcraft. Ook nieuwe personages voor games als bijvoorbeeld Heroes of the Storm, Starcraft II en het bekende Overwatch, kwamen aan bod.

Ook heeft Blizzard een gloednieuwe game aangekondigd: Diablo Immortal, een game uit de bekende Diablo reeks die deze keer alleen voor smartphones en tablets uitkomt. Normaal is dat voor fans zeer goed nieuws, dit keer liep dat alleen wat anders. Dit keer tot ongenoegen van de fans die problemen hebben met de beschikbaarheid van het nieuwe spel, het spel komt dus alleen uit op tablets en smartphones waarbij de voorgaande Diablo spellen allemaal uitkwamen op PC. De game wordt ook niet ontwikkeld door Blizzard maar door het Chinese bedrijf NetEase.

Goed nieuws

Het goede nieuws is dan wel dat Blizzard in samenwerking met Bungie de populaire game Destiny 2 gratis beschikbaar maakt op PC tot 18 november. Gebruikers kunnen nu via Battle.net of HIER de gratis game claimen. Dit allemaal omdat Destiny 2 een jaar lang op Battle.net is, dat is toch wel weer heel erg chill!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Comment

  1. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

    Thanks voor de tip, die gaat gedownload worden