connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

Game Nieuws
20 december 2018

Call of Duty Black Ops 4 Update 1.10 nu live!

Update 1.10 van Call of Duty Black Ops 4 is sinds gister live gegaan op de PS4, Xbox One en PC. Deze update zorgt voor de nodige veranderingen!

Kort geleden kwam Call of Duty Black Ops 4 al met een update voor de PS4 die zorgde voor winters thema in de Blackout map. Ook werd de klassieke map Hijacked toegevoegd aan de Blackout map en een gloednieuw character voor zowel Blackout als Multiplayer: Specialist Zero (een dodelijke hacker), deze is nu ook beschikbaar voor PC en Xbox One!

In de nieuwe 1.10 update wordt de Specialist Zero iets aangepast waardoor het iets langer duurt om scorestreaks, equipment e.d. te hacken. Wat misschien wel interessanter is in de nieuwe update is de mogelijkheid om Custom Matches te doen in Blackout! Je kan namelijk door deze update met maximaal 12 spelers een private match spelen in Blackout.

PS4 spelers hebben helemaal geluk, deze update zorgt er namelijk ook voor dat op de Blackout map een nieuw type supply stash gevonden kan worden met de kans op de gloednieuwe  Secret Santa en Slay Bell melee-wapens van de Black Market. Als laatste staat er voor deze week ook gepland dat voor PS4 spelers de mogelijkheid komt voor camouflage ondersteuning en het verstellen van de duurzaamheid van de je armor, wat op dit moment nog getest wordt!

Wij zijn in ieder geval super benieuwd naar de nieuwe update, jullie ook?!

PS: wie nog nieuwsgierig is naar het nieuwe character: de Specialist Zero en de Operation Absolute Zero kan hieronder de video bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Comment

  1. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

    Ik zou zeggen, show de nieuwe specialist in een video!