connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

Game Nieuws
30 oktober 2018

CALL OF DUTY VOYAGE OF DESPAIR EASTER EGG TIPS!

Voor alle Call of Duty zombie fans hebben wij precies wat jij nodig hebt! Een Voyage of Despair guide! Call of Duty Black Ops 4 is nu bijna 2,5 week uit en zo heb je dus al genoeg tijd gehad om de game zelf te ontdekken. Mocht je er toch niet uitkomen, dan hebben wij hier een goede guide die je misschien wel verder op weg helpt!

Wat is het doel?

Voyage of Despair brengt een aantal moeilijke challenges met zich mee welke best veel tijd kosten, met als hoofddoel het vinden en activeren van de zogenaamde “Sentinel Artifact”. Dit doe je door middel van het oplossen van vele puzzels en challenges en zelfs door een aantal planeten kapot te maken!

Begin

Als allereerst spawn je op het dek van de R.M.S. Titanic, dit stuk dek heet het “Forecastle”. Met als doel het vinden en activeren van de “Sentinel Artifact”. Deze bevindt zich op de “Stern” (achterkant) van het schip. Om daar te komen moet je door flink wat deuren, en je moet de Pack-a-Punch activeren omdat dit een belangrijk onderdeel is van de easter egg.

Wat doe je als je de Sentinel Artifact heb gevonden en de Pack-a-Punch geactiveerd heb?

Nadat je de “Sentinel Artifact” gevonden en de Pack-a-Punch geactiveerd hebt, is het tijd om de 6 klokken te gaan zoeken, deze zijn natuurlijk verspreid over het hele schip! Tijdens het activeren van de Pack-a-Punch zijn 4 van de 6 klokken veranderd van tijd. De standaard tijd voor deze klokken moet 11:40 zijn, als een klok deze tijd niet laat zien betekent dat deze veranderd is. Ook zie je dat er Pack-a-Punch symbolen zijn gespawnt dichtbij de klokken die veranderd zijn van tijd.

Wil je nu de volledige Easter Egg guide zien? Check die hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Comments

  1. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

    Wat zijn jullie toch aardig