connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

COD WWII Week
Toernooi
6 november 2017

Call of Duty-week incoming!

Je hebt het waarschijnlijk al wel meegekregen, maar  afgelopen vrijdag was  dan eindelijk de release van COD WWII! Vorige week zondag hebben we bij de 7 on the 7th al de top 7 vetste features op een rijtje gezet die je kunt verwachten van de nieuwe game! Omdat we de epische game niet zomaar aan ons voorbij kunnen laten gaan, pakken we ook groots uit! Deze week is het namelijk de COD WWII-week!

Vanaf morgen zal er 5 dagen lang elke dag een nieuwe vette COD-video te zien zijn bij Legends of Gaming! Van twee afleveringen 4-player Nazi Zombies, tot vette 2v2 XL-Battle!  Daarnaast komt er zaterdag een nieuwe video op het kanaal met een nieuwe 1v1 mode in een Grand XL-battle-jasje gegoten en kun je nog veel meer vette shit verwachten in de COD WWII-week! Check vanaf dinsdag hoe de Legends het er van af zullen brengen in de nieuwe game modes in COD WWII! Dit mag je echt niet missen!

Ben jij trouwens ook zo’n fan van Call of Duty en heb jij COD WWII al in handen? Drop een comment hieronder en laat ons weten wat jij van de game vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Comments

  1. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

    Lijkt me zo’n toffe game!
    Nu nog wachten op kerst :b

  2. Freek schreef:

    Egt leuk cal of duty ga zo door