connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

LOG Video's
3 januari 2019

CALL OF DUTY ZOMBIES ROULETTE VOYAGE OF DESPAIR!

Vanmiddag om 16:00 was het weer tijd voor een nieuwe Legends of Gaming video, dit keer was het de zombies gamemode in Call of duty Black Ops 4 waar de Legends mee aan de gang konden.

De Legends speelden de zombies map “Voyage of Despair” wat een vertaling is van “wanhoopsreis”. de map speelt zich af op de RMS Titanic ergens op de Noord Atlantische Oceaan. Wanneer 4 spelers (Scarlett Rhodes, Diego Necalli, Bruno Delacroix en Stanton Shaw) spawnen op de RMS Titanic, is deze al onderweg om te gaan botsen op de gigantische ijsberg! waarna het schip ook langzaam naar voren begint te kantelen. De spelers moeten naar het achterdek van het schip om daar het “Sentinel Artifact” te vinden, door met de “Sentinel Artifact” in aanraking te komen, openen de 4 Pack-a-Puch altaren op plekken die voorheen nog niet toegankelijk waren op het schip!

In Zombies Roulette is het de bedoeling dat 2 teams tegen elkaar strijden waar per in game wave gewisseld wordt per team. Team 1 bestaat uit: Duncan, Joost, Milan en Roedie zij nemen het op tegen Team 2 met Link, Jeremy, Don en Roy. welk team het langst in leven blijft wint en daarvan krijgt ieder 500 punten! Zullen zij het achterdek halen en de “Sentinel Artfact” aan weten te krijgen? Wie zal deze bloederige zombie battle winnen? Je ziet het nu op Legends of Gaming of klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 Comments

 1. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

  Was een toffe video!

 2. Cees schreef:

  Het is een leuke video ik vind dat spel heel leuk

 3. Beau Verbeeck schreef:

  Enzo

 4. Anoniem schreef:

  πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ•³οΈπŸ’‹πŸ•³οΈπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”Ens
  Oknol de rijp Edam Volendam Noord-Holland Nederland AmsterdamEnzoKnol dit is Dee het is uit met ons en ik wil dat je bij me langs langs want hij woont in het lelycentre en hij heet Milan en rondom het huis 191