connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

Vanoss Gmod Matrix
YouTube Nieuws
5 oktober 2017

Classic Video: Gmod Matrix

Vandaag staat er weer een fantastische klassieke game-video voor je klaar! Dit keer een echte classic van Vanossgaming! Vanoss is één van de grootste op het gebied van Youtube-gaming. Toch lijken veel mensen hem nog niet te kennen. Vanoss laat zijn gezicht eigenlijk nooit zien in bijvoorbeeld facecams, vlogs, etc. zoals andere Youtube-gamers dat wel doen. Toch zijn zijn video’s hilarisch en worden ze miljoenen keren bekeken!

Vanoss speelt vaak met een vaste groep vrienden die ook allemaal een groot eigen kanaal hebben (H20Delirious, Daithi De Nogla, I AM WILDCAT en meer) die allemaal net een andere video maken van dezelfde game die ze met z’n allen hebben gespeeld. De video’s van Vanoss worden alleen toch echt het meest bekeken en heeft hij veruit de meeste subscribers, namelijk meer dan 21 miljoen!

Met zijn vrienden speelt Vanoss vooral GTA en Gmod Sandbox. Sandbox is het deel van Gmod waarin alles gebouwd kan worden in een open map. In de Classic Video waar we het over hebben spelen zij Sandbox waarin ze verschillende dingen doen. Ze spelen op hun eigen manier de Matrix-films na, spelen een potje trefbal en nog veel meer. Vooral het Matrix-stukje is bij de Vanoss-fans blijven hangen! Check de video hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.