connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

Five nights at freddys markiplier
YouTube Nieuws
26 september 2017

Classic Video: “WARNING: Scariest Game in Years!”

Wie Markiplier zegt, zegt Five Nights at Freddy’s (FNAF). Het portie meest bekeken video’s van Markiplier bestaat dan ook bijna alleen maar uit FNAF-video’s.De video’s waarin Markiplier elke keer opnieuw kennismaakt met een nieuwe Five Nights at Freddy’s zijn miljoenen en miljoenen keer bekeken en zijn ondertussen echte klassiekers geworden in de wereld van Youtube-gaming. 3 jaar geleden speelde Markiplier de eerste game van de FNAF-serie en vond de game gelijk fantastisch. In de beschrijving van deze video zegt hij:

“Er is geen één andere game die me hetzelfde gevoel van angst heeft laten voelen, als deze game. Five Nights at Freddy’s is ongelooflijk uniek and gebruikt horror op een manier die ik noopit eerder heb ervaren. Als je een fan bent van enge games, moet je deze checken!”

De video is ondertussen al ruim 62 miljoen keer bekeken en is daarmee veruit de populairste video van Markiplier! Ken je de video niet? Of misschien ken je Markiplier nog niet zo goed? De video waar we het over hebben is hieronder te bekijken en laat zien hoe de Youtuber zijn hilarische video’s maakt:

Bij Legends of Gaming hebben we vorig seizoen ook een horrorspel gespeeld, namelijk The Joy of Creation. Don, Enzo en Ronald schrokken niet alleen van het spel, maar ook heel erg van elkaar, wat voor een hilarische video zorgde! Check ‘m hier! Willen jullie dit seizoen weer een horrorgame terug zien komen bij Legends of Gaming, laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Comments

  1. Profielfoto van EmmaGrauf EmmaGrauf schreef:

    is dit een hint dat “de Legde” markeplier is??

  2. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

    Sws weer een horrorspel!