connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

VR Fail Featured Image
YouTube Nieuws
5 december 2017

classic video: VR FAIl

Het is alweer een tijdje geleden dat we een nieuwsitem hebben geplaatst, daarom hebben we vandaag een hilarische Classic Video voor jullie klaar staan! Dit keer staat er geen video van een bekende youtube-gamer centraal, maar van een wereldberoemde biljarter! Ronnie O’ Sullivan wordt gezien als één van de beste snooker-spelers aller tijden, maar kreeg naast deze populariteit ook nog wat bekendheid door de volgende video:

In de video probeert O ‘Sullivan een snooker-game te spelen in Virtual Reality. Hij zet z’n VR-Headset op om eens te kijken of hij ook in de virtuele wereld net zo veel skills heeft als dat hij in de echte wereld heeft. Hij leek alleen te gewend te zijn geraakt aan het “echt” biljarten waardoor… achja… check de video zelf maar! De volledige video is hierboven te zien!

Een andere VR fail die je misschien wel kent is te zien in deze video, waarbij de persoon ook niet op zijn benen weet te blijven staan, bij het beklimmen van een boom in de virtuele wereld!

In seizoen 1 hebben we al een keer een vette VR-game gedaan in de tweede Mobile Challenge Week. Moeten we dat dit jaar weer doen? En in welke game?  Drop een comment met jouw voorstel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Comments

 1. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

  Ik weet niet precies wat voor VR games je hebt, maar het lijkt me inderdaad leuk om weer een VR challenge te doen!

 2. ik vind het leuk ik hep er een

  1. Profielfoto van Jojojobal Jojojobal schreef:

   heb moet met een B op het einde

 3. Anoniem schreef:

  ik heb ook een ps4 vr het kost wel veel eigenlijk doen we er bijna niks mee

  1. Profielfoto van Jojojobal Jojojobal schreef:

   ik wil hem wel 🙂