connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

COD WW2 Weapon Winactie
Winacties
9 november 2017

Raad welk wapen je hoort en maak kans op een COD-Lootcrate!

Ja ja! Gister is de Call of Duty-Week van start gegaan bij Legends of Gaming! Dinsdag trapten we af met een vette 2v2 in de game mode Gridiron! Don en Enzo namen het op tegen Joost en Harm in een potje handbal! Maar dan met wapens, granaten en explosies… Check de video als je ‘m nog niet gezien hebt! Check dan ook gelijk de vetste en langste afleveringen van Legends of Gaming tot nu toe: COD: Nazi Zombies! De Legends worden verdeeld in 2 teams van 4 met de opdracht om zo veel mogelijk rondes te overleven in de vette nieuwe Zombies-map! Enzo, Don, Pascal en Milan hebben het gister lang volgehouden! Check die video nu! Vandaag zullen Joost, Jeremy, Link en Harm hun poging wagen om meer waves te overleven dan het 1e team! Zal het ze lukken?!

Bij de COD-week hoort ook een vette winactie waar je via Instagram aan kan meedoen! Ga naar het Instagram-account van Legends of Gaming: legendsofgamingnl en ga naar de COD winactie-post. Zet je volume vervolgens aan, want je hoort een soundclip van één van iconische wapens uit Call of Duty! Raad jij het wapen dat je hoort, dan maak jij kans op deze vette prijs:

Een vette Call Of Duty; WWII lootcrate met exclusieve gear en Call of Duty-collectibles! Een eenmalig limited edition! De game zelf is niet inbegrepen. Lootcrate WWII

Ga dus snel naar de Insta-post en drop jouw antwoord in de comments! Check ook het kanaal weer, want tot zaterdag zal er nog elke dag een vette nieuwe COD WW2-video te zien zijn! It’s Call of Duty-time!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

29 Comments

 1. Thomas schreef:

  Cool ik Heb ook even

 2. LeroyDetmets schreef:

  M1 garand

 3. Mohammed Oujdi schreef:

  M1 garand succes legends!

 4. Senna schreef:

  M1 Garand Bayonet ik hep ook de eerste call of duty he spelt call of duty wold at war
  🎮🕹💣🔫💡

 5. Suppermofel schreef:

  M1 garand

 6. Profielfoto van NatuurlijkNarek NatuurlijkNarek schreef:

  M1 MARAND Bayonet. Heb ook een keer in WW2 gebruikt en is best wel chill.

 7. Branco schreef:

  M1 garand

 8. Branco schreef:

  M1 garand !!!

 9. Profielfoto van BoranKara BoranKara schreef:

  Te makkelijk een lekkere garantieee

 10. sam schreef:

  die verdomde sniper