connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

7 on the 7th
29 oktober 2017

Call of Duty WWII is bijna uit! De 7 vetste features van de game op een rijtje!

Het is bijna zover! Call Of Duty WWII komt vrijdag eindelijk uit voor Playstation, Xbox en PC! Net zoals de rest van de wereld zijn wij helemaal hyped voor deze game, want vóór de release waren er al veel vette trailers uitgebracht voor de campaign, multiplayer en natuurlijk Nazi Zombies! In deze 7 on the 7th kijken we natuurlijk naar 7 vette features die je kunt verwachten in Call of Duty WWII!

7. Boots on the Ground

Boots on the ground” lijkt wel het motto te zijn geworden van COD WWII. Hiermee wordt namelijk bedoeld dat de game teruggrijpt naar het gevoel van realistische combat gameplay. Back to basic! In tegenstelling tot andere COD-games zoals Infinite Warfare blijf je met beide voeten staande op de grond midden in de vette actie die je het gevoel geeft echt mee te vechten in de Tweede Wereldoorlog!

6. Wapens en voertuigen

De wapens en voertuigen zullen ook bijdragen aan dit gevoel van realistische World War II-gameplay! De game-developers hebben zelfs oorlogsmusea en wapenkamers bezocht waar zij echte wapens en voertuigen konden bekijken en beluisteren om vervolgens deze looks en geluiden in de game te verwerken. Daarnaast zijn ze voor het ultieme geluid nog door gebieden als rivieren en bossen gereisd om ook voor die plekken in de game het precieze geluid te hebben. Er zal dus geen sprake zijn van futuristische wapens en gear, maar juist klassieke wapens die hun comeback maken in COD!

5. Headquarters

COD WWII HeadquartersCOD WWII zal een grote Social Space hebben: Headquarters. Hier kun je andere spelers ontmoeten om niet alleen te chatten of je coole behaalde achievements en wapens te laten zien, maar ook om ze uit te dagen voor een duel! In de Headquarters ligt onder andere een schietbaan, waarin je jouw accuracy kan testen, oefenen en verbeteren om daarna je shooting skills te gebruiken in de campaign of multiplayer. Daarnaast bevindt zich in de Headquarters een vette 1v1 map, genaamd “The Pit” waarin je iemand kan uitdagen voor een één-tegen-één-gevecht om te laten zien dat jij natuurlijk beter bent!


4. Division

Een grote verandering in de multiplayer is het vervangen van de welbekende zelf-samengestelde weapon-classes. In plaats daarvan heb je de keuze uit 5 verschillende divisies die je kan vervullen tijdens jouw gevecht in de oorlog. De 5 divisies zijn:

Infantry: Voor de first-line soldaat, uitgerust met een semi-automatic rifle en pistool. Ben jij geknipt voor all-round combat? Dan is deze division voor jou!

Expeditionary: Met jouw shotgun in bezit ben jij de echte close combat-strijder die jouw squad nodig heeft!

Airborne: Deze soldaat is gespecialiseerd in het strategisch strijden in een gevecht. Uitgerust met een submachine-gun en rookgranaten is hij nuttig voor zowel close als long range combat.

Armored: Zoals je kan raden is dit voor de echte tanks! Heavy guns! Heavy armor! en ontzettend veel kracht om als een beest te vechten!

Mountain: De laatste class is geschikt voor de echte sniper onder ons. Ben jij goed in long-range combat dan is deze stealth-class voor jou bedoeld!

Zoals je ziet is elke divisie gespecialiseerd op een bepaald gebied van combat met zijn eigen specifieke wapens die al voor jou gekozen zijn. Het is aan jou de taak om de wapens in jouw gekozen divisie te upgraden en het beste te worden in het vervullen van jouw gekozen rol. Teamwork waar COD WWII voor staat, wordt hierdoor ontzettend belangrijk!

3. War Mode

Nog een grote nieuwe toevoeging aan de multiplayer is de nieuwe game-type “War”! War is de ultieme strijd waarin je met jouw squad in een verhaallijn vecht tegen de tegenpartij. De game bestaat uit een attack- en een defense-team. Beide teams hebben een bepaalde objective die voltooid moet worden. Net zoals in de Tweede Wereldoorlog zul je met jouw team de beste strategie moeten neerzetten om jouw missie te voltooien. Vernietig of bouw een brug, begeleid een tank naar de vestiging van de tegenstander en nog veel meer vette missies zullen deze game mode je een nieuw gevoel van online gameplay geven!

2. Nazi Zombies

COD WWII Nazi ZombiesEen nieuwe Call of Duty kan natuurlijk niet uitgebracht worden zonder een vette Nazi Zombies! In vorige COD-games kreeg de Zombiemode nog wel eens een komisch/grappig karakter, maar dat is in COD WWII zeker niet het geval! De nieuwe Nazi Zombies heeft een spannender en engere gamestijl waarmee het afvechten van zombies intenser zal zijn! De Zombie mode zal ook beter passen in de verhaallijn van COD WWII. De nazi’s zijn namelijk aan het experimenteren om soldaten te veranderen in vechtmonsters om tijdens de laatste jaren van de Tweede Wereldoorlog toch te winnen! In Nazi Zombies zul jij de Nazi-labs moeten binnenstormen om dit plan te verstoren!

1. De fantastische Campaign

En dan de vetste feature van Call of Duty World War II: de campaign. In een eerder artikel hebben we al gekeken naar de veelbelovende cinematische trailer die voor de campaign uitkwam. In de story-mode zul jij als onervaren soldaat met jouw squad de belangrijkste en meest memorabele momenten uit de laatste jaren van de Tweede Wereldoorlog opnieuw meemaken! Vanaf D-Day, de eerste strijd in de game, reis je door Europa om Nazi’s uit te roeien met de missie om de oorlog te winnen! Net zoals wapens en voertuigen zijn ontzettend veel belangrijke steden en locaties tot in de details uitgewerkt om jouw dat ultieme gevoel van realiteit te geven alsof je echt onderdeel bent van de heftige Tweede Wereldoorlog!

COD WWII is dus een ontzettend vette game en dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Binnenkort spelen de Legends verschillende modes van de nieuwe game en zullen er meerdere vette afleveringen voor jullie klaarstaan om te bekijken! Volg ons op Instagram en check deze website om op de hoogte te blijven van wat we gaan doen in COD WWII!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Comments

  1. Anoniem schreef:

    Nicenice!

  2. Nuran Erol schreef:

    Zo wat een spel zeg hoop dat ik die krijg van mijn ouders

  3. Anoniem schreef:

    Heel dik!