connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

LOG Nieuws
26 januari 2019

DE FINALE VAN LEGENDS OF GAMING 2018-2019!

Het is alweer tijd voor de FINALE van Legends of Gaming 2018-2019! Wie zal seizoen 3 gaan winnen?

Het seizoen begon met natuurlijk Fortnite! Ook wij konden niet om de Fortnite hype heen in 2018 en wat was het een succes! Duoswap, stoelendans, LEDGE Wanted, en een spannende 1 vs 1 battle! Eigenlijk alles wat je kon bedenken is langsgekomen bij Legends of Gaming. Maar ook klassiekers als GTA V, Minecraft en Call of Duty kwamen terug dit seizoen, en ook die games werden gespeeld in de gekste vormen!
Wat we natuurlijk ook niet mogen vergeten waren de ouderwetse spelletjesavonden want ook deze zijn langsgekomen!

De 8 Legends hebben het hele seizoen gestreden om punten om uiteindelijk met 4 mensen in de FINALE te staan! De weg voor de 4e persoon was nog niet zo makkelijk. Dit seizoen waren er Knockouts waarbij het zelfs nog mogelijk was om van de 8e plek helemaal naar de 4e plek te strijden om alsnog in de FINALE te staan.

Uiteindelijk wist Jeremy zijn plaatst in de finale te krijgen door te winnen van Duncan in een spannende Super Bunny Man Knockout! En zo was de FINALE bekend Joost, Roedie, Link en Jeremy die het op gaan nemen in 3 spannende games waarbij er uiteindelijk 1 naar huis gaat met de titel en troffee van Legends of Gaming 2018-2019! wie zal het worden? Je ziet het NU BIJ LEGENDS OF GAMING!

PS: Volgende week zullen er ook nog video’s verschijnen! dus Stay Tuned!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Comments

  1. Jamie schreef:

    Link heeft gewonen leuk

  2. Laura schreef:

    Hoi Legends mag ik een keer meedoen met jullie?

    Groetjes,

    Laura