connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

LOG Nieuws
13 november 2018

“VOOR DE GAMERS”: 1 JAAR GRATIS PLAYSTATION PLUS of PLAYSTATION NOW!

Vanaf vandaag starten onze vrienden van KPN een ontzettend vette campagne, genaamd “VOOR DE GAMERS!” Niet alleen voor LOG zorgen zij voor de beste game- en internetkwaliteit, maar  willen dat ook voor jullie doen. Daarom geeft KPN de beste PlayStation-cadeau’s weg aan iedereen die mee wil doen met de campagne! Zo krijg je toegang tot 1 jaar gratis PlayStation Plus of PlayStation Now + ontvang je een gratis DualShock 4 Controller. En dat is nog niet alles, want bij het meedoen aan deze campagne maak je kans op de vele PlayStations 4 die KPN weggeeft! Klik hier om een abonnement af te sluiten (of stuur de link door naar degene die bij jou thuis het internet abonnement afsluit) en om mee te doen aan de winactie als je al KPN hebt. Lees hieronder verder alles over de campagne en hoe je kunt deelnemen:

De Campagne

“VOOR DE GAMERS” is een KPN-campagne die loopt vanaf vandaag tot en met 31 december. In deze periode krijgt iedereen die meedoet aan de campagne de vetste PlayStation-cadeau’s! Maar wat houdt de campagne in en hoe kun je meedoen? KPN wil iedereen de beste game-ervaring geven door zowel de beste internetverbinding als consoles en games te bieden. Daarom ontvang je bij het afsluiten van een nieuw internetabonnement van KPN 1 jaar lang gratis PlayStation Plus/ PlayStation Now, een gratis DualShock 4 Controller in elke kleur die je maar wilt en maak je kans op 1 van de vele PlayStations die worden weggegeven. Hierdoor kun je zowel met als zonder Playstation 4 de ultieme game-ervaring hebben! Het afsluiten van het internetabonnement moet tijdens de campagne worden afgesloten, dus vanaf 13 november t/m 31 december, om de cadeau’s van KPN te ontvangen. Maar ben je nou al zo slim geweest en heb je al een KPN-abonnement voor thuis die je eerder hebt afgesloten, maak je nog steeds kans op 1 van de PlayStations die door KPN weggegeven gaan worden!

Wat is PlayStation Plus? En wat is PlayStation Now?

PlayStation Plus is de functie om het beste uit je PlayStation 4 te halen. Met PlayStation Plus heb je toegang tot online multiplayer waarmee je met miljoenen gamers over de hele wereld kan gamen. Daarnaast zijn er maandelijks exclusieve games, demo’s, proefversies en nog veel meer content voor Plus-gebruikers te downloaden! Wil je meer info over PlayStation Plus? Klik dan hier!

Heb je nou geen mooie PlayStation 4 thuis staan? Dan kun je door middel van PlayStation Now toch de vetste PlayStation-games spelen op je PC of laptop! Meer dan 500 games zijn nu al beschikbaar die je door PlayStation Now niet alleen op je PlayStation 4 kan spelen, maar dus ook op je Windows PC! Wil je meer info over PlayStation Now? Klik dan hier!

Bij het afsluiten van een KPN-abonnement, ontvang je dus de PlayStation-functie die jij nodig hebt: PS Plus of PS Now om met het beste internet 1 jaar lang gratis te kunnen gamen. Om dit nou helemaal af te maken, ontvang je een DualShock 4 Controller die je zowel voor je PlayStation 4 als voor je PC kan gebruiken voor de ultieme game-ervaring. De controller is te verkrijgen in de speciale kleur die jij wilt!

PlayStation-winactie

Naast de mooie PlayStations-cadeau’s die worden weggegeven bij het afsluiten van een nieuw KPN internet-abonnement, maak je ook kans op 1 van de vele PlayStations 4! Door bij het afsluiten van KPN-abonnement aan te geven dat je mee wilt doen met de winactie, kun jij een van de gelukkige winnaars worden. Heb je nou al een internetabonnement en is het voor jou dus niet nodig een nieuw abonnement af te sluiten vóór 31 december, kun je nog steeds meedoen met deze toffe winactie en maak ook jij kans op één van de PlayStations!

Wat moet ik doen?

Door hier te klikken, kom je op de website-pagina van KPN waar jij of iemand anders bij jou thuis het internetabonnement kan afsluiten + aan kan geven of je mee wilt doen met de winactie voor 1 van de 500 Playstations. Na het afsluiten van een nieuw abonnement vóór 31 december, krijg je via de mail een orderbevestiging + inlogcode binnen. Met die code kun je op deze websitepagina inloggen waar je jouw PlayStations-cadeau’s kan uitkiezen en kan deelnemen aan de website!

Waarschijnlijk vinden jullie deze campagne net zo tof als wij, dus check de campagne op de KPN-website en geniet van de ultieme game-ervaring!

#VOORDEGAMERS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

28 Comments

 1. Maxim schreef:

  Ik wil graag een nieuwe controler want door al dat ragen gaan ze kapot dus ik zou graag willen winnen

 2. Daan schreef:

  Ik wil heel graag winnen want dan kan ik eindelijk online met vrienden en kan ik met 3 mensen op de ps4 want dan heb ik nog een controler

 3. Calvin schreef:

  De video zijn echt cool

 4. Daan schreef:

  Ik wil graag winnen want dan heb ik playstation plus en Internet voor in huis en die extra controler wil ik ook graag.

  Ik hoop dat ik win

 5. Sverre schreef:

  IK WIL ZO GRAAG EEN CONTROLLER MUIKKKK !

 6. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

  Tijd om mijn geluk weer eens te testen😁

 7. Santi schreef:

  Laat mij winnen ik wil koenkies

 8. Lamberd schreef:

  OMG een ps 4 mwoaaaan

 9. Jarne Van Haver schreef:

  Ik wil winen omdat ik alle afleveringen heb gezeen

  En het is super leuk

 10. Marouan schreef:

  Nicht Heb ps4 en ze heb un controler maar ma neefje heb het kapot ge maakt en toen moeste huilen

 11. jorn schreef:

  ik heb er nog geen 1

 12. Arne schreef:

  Hallo legends of gaming ik game zel heel veel en kijk al heel Lang .

 13. Arne vanhoutte schreef:

  Hallo legends of caming .Ik game self super veel .en ik kijk al heel Lang naar Julie
  Groetjes. Arne

 14. Mirkalem schreef:

  Ik wil ps 4 plus kaart winnen die van mij is bijna verlopen 🥺🥺🥺

 15. Arne Janssens schreef:

  Hallo

 16. ibrahim schreef:

  ik wil ps plus

 17. Marcel schreef:

  Wat een actie
  Pff 3 maanden verder en nog geen controle.
  Ik terug gebeld worden gebeurd ook niet.
  Kpn dit is waardeloos.

 18. Aliriza schreef:

  Mag ik het want ik heb er geen een

 19. Adam schreef:

  Ik wil zoo graag ps plus want ik wil en skin en iederen pest mij omdat ik noeb ben dus aub

 20. Jayden schreef:

  Ik heb geen ps plus

 21. Mick schreef:

  Neuk je moeder joost

 22. Mick schreef:

  Neuk je moeder milan

 23. Mick schreef:

  Mijn controller is stuk dus daarom doe ik mee