connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

Game Nieuws
2 oktober 2018

GERUCHT: GAAT HARRY POTTER DAN EINDELIJK DE MMORPG KRIJGEN DIE HET VERDIEND?

Harry Potter, er is eigenlijk niemand die daar nooit van gehoord heeft en met miljoenen fans wereldwijd een van de meest succesvolle filmreeksen ooit!
Het is inmiddels 2018 en het is tijd dat de droom over een nieuwe Harry Potter-game eindelijk eens werkelijkheid wordt!

Natuurlijk hebben we al Harry Potter games, de onlangs uitgekomen mobile game Harry Potter: Hogwarts Mystery. Maar ook de LEGO Harry Potter games en wat oude console Harry Potter games. Wat mensen echt willen is een MMORPG-game waarbij je zelf de mogelijkheid krijgt om de magische wereld van Harry Potter te ontdekken. Hoe vet zou het zijn als je zelf potion klassen kan volgen, of zelf door het verboden bos kan lopen en de meest duistere figuren tegen te komen. Deze droom zou binnenkort toch wel eens  uit kunnen komen.

In begin 2017 heeft Warner Bros een vacature online gezet waarbij zij zochten naar een senior storywriter die mee wilde helpen aan het ontwikkelen van een AAA-game.
Daarnaast werd er ook gezocht naar Unreal Engine 4 omgevingsdesigners en een senior game designer waarbij expliciet vermeld werd dat het belangrijk was dat de game zo ontwikkeld wordt dat de speler toch nog even 5 minuten wil doorspelen.

Tot gisteren, werd er op YouTube een verborgen video geüpload die er alle schijn van heeft dat er een Harry Potter AAA-game aan zit te komen.
De video zit boordevol verschillende functies, zo zie je dat je een eigen karakter kan aanmaken, je kan vechten met monsters en klassen kan volgen! Nogmaals dit zijn natuurlijk allemaal geruchten

Check de gelekte video hier – De video is inmiddels offline gehaald

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Comments

  1. FreekBOIII schreef:

    Ik heb nog niet veel ervaring met Harry Potter maar ik denk dat het een toffe game zal worden (als hij echt komt) en misschien ga ik hem kopen na een paar reviews.

  2. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

    Harry Potter is altijd leuk gebleven