connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

LOG Nieuws
12 april 2019

LEGEND GEZOCHT: BECOME A LEGEND

Heb jij het in je om een Legend te worden? Geef je dan nu op voor de audities van LEGEND GEZOCHT! DE enige echte grote talentenjacht waarbij we op zoek gaan naar de nieuwe Legend.
Ben jij die persoon die wij zoeken? Die beschikt over passie voor gamen, presenteren maar nog belangrijker: voor het maken van leuke video’s? Klik dan op de link hieronder en geef je op voor LEGEND GEZOCHT:

https://esgnl.etribez.com/a/esgnl/legend/welcome

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Comments

  1. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

    Gaat leuk worden!

  2. Merijn schreef:

    Ik zou graag mee willen doen aan legend of gaming omdat ik grote fen ben ik heet merijn van der heide 13 jaar oud en ik hou van gamen mijn tweede naam is gamer xxl ik heb geen kanaal op youtube en ik woon in ulrum aginsgastraat nummer 41 ik wil graag mee doen omdat mijn vader en moeder zijn gescheiden en ik game vaak met mijn beste vriend en als ik game denk ik er niet aan dat mijn vader en moeder zijn gescheiden en dat wouw ik zegen en de groetjes van mij

  3. Manu schreef:

    Kastiop