connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

LOG Nieuws
15 oktober 2018

LEGENDS OF GAMING PRESENTS: CALL OF DUTY BLACK OPS 4 LIVE SAMENVATTING

Vrijdagavond 12 oktober 2018, de dag waarop “Legends of Gaming presents: Call of Duty Black Ops 4 LIVE” plaatsvond. Na de vele aanmeldingen voor dit evenement had het er alle schijn van dat dit een groot succes zou gaan worden. De presentatie van deze avond werd verzorgd door Ward Geene, die vertelde dat alle 3 de pilaren van Call of Duty deze avond aan bod kwamen, de nieuwe gamemode Blackout en daarnaast Multiplayer en Zombies!

Het was tijd voor de eerste game Blackout! Roy van Royalistiq, Thorben van vThorben, René van Leeuwen van Dumpert en Joost van Joostspeeltspellen  waren de eerste quad van de avond. Al snel in de game belandde het team in hun eerste gevecht waarbij Roy meerdere keren gerevived moest worden, Joost het niet overleefde en Joost ook de enige kill uit het gevecht haalde. Het team koos eieren voor hun geld en hebben de benen genomen. Iets later kwam het drietal overlevenden weer in een gevecht en met 2 simpele kills konden zij verder richting de safe zone. Vlak daarna werd het team verrast door een ander team en moest René helaas ook het strijdveld verlaten. Het was nu aan Roy en Thorben om deze game te winnen.  Na een slimme zet om te gaan zwemmen kon het duo nog een kill oppakken en ook Thorben kon een double kill op zijn naam schrijven. Even later werd helaas Thorben gekilled en was Roy de enige survivor. Door tactisch te spelen en de safe zone af te wachten moet hij het alleen nog opnemen tegen 6 andere! Door slim gebruik te maken van zijn dekking kon Roy uiteindelijk de laatste 3 kills allemaal maken in een zeer spannend gevecht, om uiteindelijk de avond te openen met de eerste VICTORY!

Hierna was het de beurt aan oud profvoetballer Dirk Kuyt, Don de Gamemeneer, Jan Yarasky en de gelukkige uitgekozen Tommie uit het publiek. Konden zij de uitslag verbeteren van het vorige team en ook een victory pakken? Gelijk na het landen kon Don een tegenstander uitschakelen om een snelle kill op het bord te zetten. Kort daarna konden Jan en Don allebei weer een kill bijschrijven en ging de squad al aardig lekker. Na de halve map overgerend te hebben kwam de quad eindelijk aan in de safe zone om daar het nog op te nemen tegen 22 andere spelers. Nadat Jan  2 kills maakte en Tommie gerevived werd had het viertal nog te dealen met 18 andere spelers. Nadat Tommie schoot en de plek verraadde van het team werd Dirk Kuyt helaas gekilled en moest het trio nog 4 andere killen. Na een sterke play van Jan die weer 2 snelle kills maakte werd het team verrast door 1 laatste speler die het trio allemaal uitschakelde. De quad eindigde dus helaas op een mooie 2e plek!

Het was alweer tijd voor de laatste Blackout en ditmaal was het de beurt aan DUNCAN DUNCAN DUNCAN, Gregor, MaximeMXM en Vincent van TheDutchTerms. Nadat zij landen en een grote toren beklommen om die bijna geheel leeg te looten, was het tijd voor het eerste gevecht. DUNCAN DUNCAN maakte al snel een kill maar werd kort daarna zelf uitgeschakeld. Kort daarna ging ook Gregor neer en even later werden ook Vincent en Maxime beide uitgeschakeld. Het team eindige op de 16e plaats.

En toen was het tijd voor Multiplayer en daar werd gestart met een Free-For-All Sniper Only op Firing Range! Jan, Thorben, Roy en Don mochten het tegen elkaar gaan opnemen en na veel x360MLGxNoscopes kon Thorben uiteindelijk 15 kills maken en daarmee de eerste plek pakken!

Hierna een pot Free-For-All op Slums met alle default classes. Wouter, Cromotag, Joost en Ronald betraden met z’n 4en het speelveld en Joost kon al na 3 minuten spelen, 15 kills op z’n naam schrijven en de winst pakken, easy game voor Joost dus!

De laatste game van de multiplayer hebben de 4 legends(Don, Duncan, Roy en Joost) het opgenomen tegen elkaar in een Rockets Only game, na vliegende rakketen, granaten en een paar vuisten van Joost kon hij wederom de winst pakken!

Als afsluiter van de avond werd er zombies gespeeld, en niet zomaar zombies, Zombie Roulette! Het ene team bestond uit de 4 legends en het andere team uit Wouter, Cromotag, Yarasky en vThorben. De bedoeling van Zombie Roulette was om na elke wave te wisselen en het team dat als eerste niet door een wave kwam verloor. Maar liefst 13 waves en een half uur later was het team Legends dat uiteindelijk verloor.

Al met al was dit een zeer geslaagde avond en er een om nooit meer te vergeten!
PS: Alle games staan nu ook op het YouTube kanaal van Legends of Gaming, heb je niet zoveel tijd maar wil je toch een indruk krijgen hoe de avond was? Check dan de aftermovie HIER!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Comment

  1. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

    Super tof om nog ff terug te lezen