connect by KPN SAMSUNG

Legends

#1

Don

6050

Het was geen verrassing dat de GameMeneer in seizoen 1 door het publiek geliefd Gert… oeps, ‘werd*’. Door zijn all-round kwaliteiten verkoos de LOG-community Don als meest skillvolle speler van het toernooi en behaalde hij een mooie derde plaats. Voor Don zelf was dit echter niet genoeg. Hij zal het niet nog een keer laten gebeuren dat de winst door zijn vingers glipt, toch?

#2

Joost

5600

Nee, hij is niet anders geaard, maar zoals de naam van zijn Youtube-kanaal al doet vermoeden, speelt Joost spellen, heel veel zelfs! Naast zijn vele game-video’s post hij dagelijks vlogs, challenges en humoristische  sketches uit zijn leven. Door zijn rijke game-ervaring kan hij nog wel eens voor verrassing zorgen in het toernooi en zal hij net als de andere Legends strijden voor de titel “Legend of Gaming!”

#3

Link

4875

YODIEYO, Link has returned! Net zo enthousiast maar nog meer gedreven om in seizoen 2 van Legends of Gaming in de prijzen te vallen. Een tweede plek in het eerste seizoen: dat vraagt om revenge. Een echte veteraan in de game-scene die met elke game wel raad weet. Zal hij stand kunnen houden tegen de andere Legends? En ohja, koop zijn shirts 😉

#4

Jeremy

4500

The man, the myth, de LEGEND OF GAMING van seizoen 1! Jeremy was niet alleen de winnaar van het eerste seizoen, hij wist ook de LOG-video’s van de nodige dosis fun te voorzien en won daarmee de tofste publieksprijs: de ‘FUN award’. Zal de uitvinder van ‘Kimpie Paarntie’ met zijn kwaliteiten weer in de prijzen vallen in seizoen 2?

#5

Enzo

4150

Enzo is back! Bij de meesten zal hij bekend staan als de populairste vlogger van De Lage Landen, maar bij ons staat Enzo vooral bekend als misschien wel de meest fanatieke Legend die ook in seizoen 2 van LOG weer f*cking hard zijn best zal doen om de titel “Legend of Gaming” te bemachtigen. Knolpowerrr!

#6

Milan

3275

Hij heeft gevlogt, hij heeft gezongen en gerapt als de ‘Man met Schnor’, maar het hart van Milan ligt toch echt bij gamen. Zijn populaire kanaal ‘DHD’ barst van hilarische gameplays. Maar de vraag is natuurlijk: kan de ‘papa van DHD’ in seizoen 2 meekomen met zijn mede DHD-ers? De competitie is liegt er niet om.

#7

Harm

2600

Jo mensen van HetGames! Onze derde nieuwkomer Harm is al op jonge leeftijd ontzettend populair geworden op Youtube. Hij speelt het allemaal: van GTA tot Minecraft en van ARK tot random .io games. Deze verscheidenheid aan skills zullen nodig zijn om het op te kunnen nemen tegen de andere Legends in het tweede seizoen van Legends of Gaming!

#8

Pascal

2350

Ook Pascal sluit in seizoen 2 aan als één van de Legends. Zijn humoristische  en hilarische react-video’s, vlogs en gameplays zullen je geheid laten denken aan de youtube-koning PewDiePie. Is Pascall in staat om zich door het toernooi heen te vechten? Soon we’ll know… ojaa… en zet je volume wat lager wanneer hij aan het spelen is. Pro tip.