connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

LOG Nieuws
6 september 2017

Maak kennis met de nieuwe Legends: Groentjes? Of gouden nieuwkomers?

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben opgemerkt, doen er dit jaar drie nieuwe Legends  mee bij Legends of Gaming seizoen 2! Pascall (ItzSyntrax), Joost (JoostSpeeltSpellen) en Harm (HetGames) zullen net zoals de andere Legends keihard strijden om de titel Legend of Gaming te bemachtigen! Mocht je de mannen en/of hun kanalen nog niet zo goed kennen, stellen wij ze gerust even aan je voor:

Pascal (ItzSyntrax)

Al jaren lang op Youtube actief, maar toen hij game-video’s begon te maken steeg zijn populariteit snel! Zijn Let’s plays, react-video’s en vlogs (bijvoorbeeld over zijn hamter Kevin) worden veel bekeken en ook op Twitch is zijn kanaal razend populair. Wanneer je zijn video’s bekijkt, valt het niet te ontkennen dat zijn stijl vergelijkbaar is met de Youtube-koning Pewdiepie. Ook Pascal is hier van op de hoogte en in een recente video vertelt hij zijn kijkers wat hij daarvan vindt. Vooral zijn Minecraft let’s plays en zogeheten “Ritart Compilaties” zijn de moeite waard om te kijken! Check zijn kanaal… ojaa en mocht je het nog niet weten, Pascal kan wel eens zijn frustratie uiten door zijn stembanden te gebruiken… Je bent gewaarschuwd!

Joost (JoostSpeeltSpellen)

Man O Man! Ook Joost doet in seizoen 2 mee als Legend! Zoals de naam van zijn kanaal al aangeeft, speelt Joost vooral (video-)spellen op Youtube. Zijn GTA- en Ark Ragnarok-Let’s Plays halen onwijs veel views, maar daarnaast worden zijn hilarische parodieën en videoclips erg geliefd door zijn kijkers! Hij is in ieder geval de langste deelnemer van Legends of Gaming 2017-2018, maar zal hij als nieuwkomer ook zo hoog eindigen in het LOG-klassement?! Wat denk jij ?

Harm (HetGameS)

Als je dacht dat Joost een Ark-gamer was, heb je de video’s van Harm nog niet gezien! Harm speelt deze game het liefst op zijn kanaal naast de vette game-plays van GTA en Minecraft. Harm heeft zelfs een eigen server in Minecraft waar zijn kijkers in kunnen spelen en bouwen! Verder is Harm momenteel druk bezig zijn kanaal een update te geven en meer video’s te gaan posten en nog meer games te spelen. Ook zijn pranks en vlogs op zijn kanaal moet je zeker even kijken! Hilariteit gegarandeerd!

Kortom onze 3 nieuwe Legends zijn gamers in hart en nieren en ze zijn zeker in staat om hard mee te strijden in het tweede seizoen van Legends of Gaming!

Een compleet overzicht van alle Legends die dit seizoen meedoen vind je hier. Wie hoop jij dat er wint?! Wordt het één van de nieuwkomers of kunnen ze niet op tegen de 5 veteranen uit seizoen 1? Let us know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 Comments

 1. Profielfoto van log log schreef:

  Wie denk jij dat de winnaar wordt van Legends of Gaming 2017-2018?!

  1. Profielfoto van FreekBOI FreekBOI schreef:

   Ik denk dat Joost gaat winnen!

  2. Anoniem schreef:

   DON

  3. Anoniem schreef:

   jer swowieso

 2. Steven Velzel schreef:

  Sowieso Gamemeneer. Hij is pro en gaat het winnen no matter what!!!!

 3. alam schreef:

  ik ben alam