connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

LOG Nieuws
29 november 2018

DOE MEE MET HET LOG-ONDERZOEK!

Welke serie vind jij het leukst? Hoe vaak kijk je naar LOG? Kortom, wat vind jij van Legends of Gaming seizoen 3?

Het LOG-onderzoek is weer van start gegaan waarin jij kan laten weten wat jij van LOG vindt! Wil jij meedoen om ook je mening te geven? Klik dan hier! 

Omdat je hier ons enorm mee helpt, willen we kijkers die meedoen bedanken. Alle deelnemers maken namelijk kans op een LOG-pet! Dus doe mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

111 Comments

 1. Sven Gierveld schreef:

  dit seizoen is heel leuk wat ik zou doen is dat gasten een legend kan uitdagen

  1. Melek schreef:

   Yo log ,
   Ik ben een super grote fan ik kijk al sinds seizoen een en ik blijf het leuk vinden puur omdat het zo origineel is en je er altijd om kan lachen de video’s zijn ook lekker lang meestal en het beeld kwaliteit is goed en legendofgaming is toch al een van me favo yt kanalen en jullie krijgen het altijd voor elkaar ik luister die soundtracks en alles en ik verzeker jullie dit Kanaal is stop ik zou het gwn 10/10 sterren geven
   X melek

  2. sven schreef:

   dit is leuk met fortnite

 2. Profielfoto van Katie_kolkman Katie_kolkman schreef:

  Ik vind tot nu toe log een van de beste kanalen ooit. Heb heel vaak in deuk van het lachen gezeten door de video’s. Ik hoop dat ze nooit stoppen want ze zijn echt heel goed bezig. Ga zo door log

 3. Bram Brugman schreef:

  Dit seizoen vind ik tot nu toe het beste seizoen. Leuke Legends, een vernieuwde Ledge, speciale series, wat wil je nog meer? Pascal is terug, Ronald is terug, Harm is terug. Ik weet zeker dat jullie nog meer in petto hebben, maar dit seizoen is geweldig. Echt waar, ga zo door, want dit is gewoon te leuk!

 4. Profielfoto van Dino4niek Dino4niek schreef:

  Dit seizoen is best wel leuk maar ik vond seizoen 2 persoonlijk wel wat beter.
  kan altijd veel lachen om de LOG videos maar
  ik vind eigenlijks dat er games van de andere 2 seizoenen moeten terug komen.
  vooral niet stoppen, lekker doorgaan
  (kunnen jullie meer games in De finale doen of ook wel elke ronde een andere / meer rondes?)

  LEDGE go🤣🤣

 5. Bram schreef:

  Beste Legends Of Gaming het lukt me niet om bij de vragenlijst mijn postcode in te vullen en kan dus niet verder weet iemand hoe dat kan?

 6. Jasmijn schreef:

  Ik vind hardmode en de ledge echt een super leuke serie en ik kijk jullie als zins het begon en heb alle video’s gezien

 7. Rick van der Sar schreef:

  LEGENDS OF GAMING is echt geweldig om naar te kijken het is altijd wel grappig

 8. Sjoerd schreef:

  Super litttt en leuk en dat er weer andere YouTubebers zijn en ik vraag me af wie of wat de ledg is 😎😎💯💯💯🔥🔥♥️♥️♥️♥️♥️

 9. Coolman schreef:

  Ik vind het heel leuk

 10. Ilhan schreef:

  K vind het echt geweldig k kijk alle series afleveringen probeer altijd first te zijn maar dat lukt nooit vind het ook geweldig dat jullie oude legends weer soortvan terug doen zoals pascal harm ronald met hun eigen series die ook hilarisch zijn legends of gaming is mijn lievelings youtube kanaal omdat iedereen van de youtuber die ik kijk er in zit love legends of gaming

 11. Daan Bokken schreef:

  Dit seizoen is een van de beste er doen alleen maar leuke ledgends mee ik hoop dat het nog lang door zou gaan!

 12. Matthijs schreef:

  Seizoen 3… Iedereen had hierop gehoopt (Ik ook, logisch). En dan is het hier beter dan verwacht. Nieuwe series, nieuwe legends, terugkomende legends. Super tof. Ga zo door!

 13. Jasper schreef:

  Ik heb alle seizoenen van log gekeken en dit seizoen vind ik by far de leukste en origineelste van alle drie vooral omdat oude logs terug keren

 14. Kevin Spek schreef:

  Ik vind tot nu toe dit seizoen het beste. Dit groepje gamers zijn bij ver het leukst om naar te kijken! Ik was eerst ook heel sad want ik dacht dat Pascal en Ronald wegwaren maar zij hebben nu hun eigen series. Ik vind de leukste serie toch wel de horror broeders want Ronald en Rudi zijn een leuke combi om naar te kijken. Ik heb tot nu toe nog geen video gemist ik vind dat er alleen nog 1 verbeter punt is en dat is dat het oude punten systeem terug moet komen met 1e plek: 500 punten 2e plek:250 punten en 3e plek:100 punten, want dan komt er meer spanning in het klassement. Verder een topseizoen ga zo door!

 15. Hielke schreef:

  Super leuk blijf zo door gaan voor mij zijn jullie dikke bazen dikke so naar jullie

 16. Elena Tam schreef:

  Ik vind het echt kei leuk!
  Ik wil wel is zien of ze Mobile Legends Bang Bang kunnen spelen…

 17. Rens schreef:

  Het is een super leuk seizoen en de fotosjop is geweldig (alleen kunnen de moppen wel wat beter regie)

 18. Viggo schreef:

  Alle kleine series die in dit zeisoen zitten vind ik heel leuk, natuurlijk hou ik ook van de main serie. Om een lang verhaal kort te maken…. Ik hou van dit zeisoen.

 19. Profielfoto van Joris09 Joris09 schreef:

  Leukste YouTube kanaal ooit alle video’s al gezien jullie zijn helden

 20. Chris schreef:

  Ik vind het geweldig ik kijk altijd uit naar een nieuw seizoen

 21. Dion schreef:

  De paintball van don en jeremu

 22. Dion schreef:

  De paintball was niet normaal tof gamen en paintball tegelijk hoe kom je er op

 23. Kamiel Peeters schreef:

  Het was al epic maar nu is het veeeeel te epic voor woorden!
  Good Job

 24. Joost schreef:

  Ik vind opa verteld wel echt de leukste serie zeker die met habbo hotel

 25. Tristsn Nijdam schreef:

  Altijd zin in een nieuwe video ik kan elke keer niet wachten op een nieuwe video. En de series zijn ook super tof netbals elke YouTubers die meedoen .
  Ook altijd lig ik on een deuk van het lachen door jullie. Zeker is dit een van de leukste en beste kanalen. Ik hoop echt niet dat ze stoppen.

 26. Sebastiaan schreef:

  ik vind dit seizoen super vet omdat er weer nieuwe legends zijn en van die nieuwe leuke series zoals de horror broeders, opa vertelt en rigged. en dat jullie elke keer met een nieuwe ledge komen echt super gaaf seizoen. en dat er telkens met ouwe ledgens komen (Harm, Pascal, Ronald) en de leukste series vind ik toch wel hard mode, rigged en de horrorbroeders

 27. Anoniem schreef:

  Geweldig weer de andere seizoenen overtroffen

 28. E.P schreef:

  Ik vind dit tot nu toe echt een top seizoen, leuke Legends, goeie sfeer, en hardmode is echt top!

 29. pepijn schreef:

  ik vind een van de leukste YouTube kanalen om te kijken en ik wacht er elke keer op en het is nog leuker omdat jullie nu ook aparte series erbij doen

 30. Ezra de bruine schreef:

  Super cool ook die nieuwe dingen zoals horror B-roeders en hard core
  Ga vooral zoo door en rundie ik ben een echte B-roeder👍😎
  Beste seizoen tot nu toe

  Btw subscribe to pewdepie

 31. aiden schreef:

  dit is een super leuk seizoen met mijn lievelings youtuber roedie
  en natuurlijk zijn alle ledgends cool en
  duncan duncan ducncn duncan duncan is echt heel l-it

 32. Kick schreef:

  Ik vond fotosjoppers heel leuk

 33. Mattio schreef:

  Dit seizoen is het beste oooit!!

 34. Kick schreef:

  Ik vind dit een super leuk seizoen met Roy mijn favoriete youtuber en ik vind de nieuwe series horror broeders en fotosjoppers super leuk. Echt leuk seizoen!

 35. MasterNF4 schreef:

  Ik vind het een super tof seizoen. Ik hoop dat jullie nog heel lang doorgaan. Ik moet vaak erg lachen om jullie video’s. Ook is het keuk dat jullie ieder seizoen oude bekenden er in hebben maar ook nieuwe bekenden. Ook erg spannend met de ledge. Ik heb echt geen idee wie het is.

 36. Sierd schreef:

  Ik vind LOG super leuk om te kijken en al helemaal LOG live want daar was ik zelf bij. Keep up the good work!

 37. Johannes schreef:

  Heel leuk om uitschool nasr te kijken ik geniet elke video weer van dankjewel voor alle videos

 38. Sam schreef:

  Ik vindt het een leuk seizoen.
  Wel is het zo dat ik het leuker vond met de green room, in plaats van de green corner, of hoe dat heet.
  Verder vindt ik het een leuk concept voor dit kanaal.
  #TeamDon

 39. Tristan Donga schreef:

  Erg leuk zeker omdat de legde terug is en je hebt nu allerlei series wat super leuk ispel om naar te kijken zoals een spannende aflevering van horror broeders of een lachwekkende aflevering van rage Cage en om niet te vergeten het supervette toernooi van de ledge

 40. Steven schreef:

  Ik vind het super leuk om te zien miss wat meer andere leuke games

 41. Tjan schreef:

  Het is gewoon echt super leuk, omdat er allemaal leuke youtubers bijzitten en ik hoop echt dat LOGS4 ook komt!

 42. Stefan schreef:

  Patatje

 43. lee schreef:

  ik vind et et tof seizoen, maar vind alle extra stories een beetje naar, zoveel die niet meer om hetgeen draaien waar et omgaat. Het verdienen van punten tegen elkaar….

 44. Rutger Kampers schreef:

  Rigged is het best omdat Pascal dan ook eindelijk (soms) eens kan winnen.
  En ik kijk bijna elke video.

 45. Luuk huijer schreef:

  Ik vind s3 3cht suoer tof omdatber nieuwe yters tussen zitten maar ook nog de oude vertrouwde en opa don vind ik de beste serie ooit

 46. Julian schreef:

  Ik vind LOG S3 echt nice leuk dat er weer nieuwe bijgekomen zijn. Zo is er toch nog variatie in de strijd, echt weer een top seizoen!

 47. Kevin jans schreef:

  Il vindt seizoen 3 zowieso het beste seizoen want er zijn superveel series en ze zijn allemaal leuk maar de leukste is de horrorbroeders want ze ronald en rudi schrikken heel vaak en dan moet ik lachen

 48. Tygo donker schreef:

  Echt waar vorige jaren ook al maar nu zijn jullie echt niet te er komt humor horror en nog meer dat wil ik graag zien

 49. Tygo donker schreef:

  Het beste van het beste als je voormij het seizoen wil afmaken begin dan de serie de humorbroeders als dat er echt komt ben ik heel blij

 50. Martijn Heringa schreef:

  Ik vind het heel leuk maar vraag ook aan enzo of hij een revanche maand moet doen

 51. William schreef:

  Alle LOGNL series zijn leuk, ik kan echt niet kiezen, maar als ik echt moest kiezen kies ik voor ‘RIGGED’ 😂😂😂 want die duurt het langst!

 52. Pascal schreef:

  Ik vind het heel leuk alleen ik wil of de ledge zijn of de legde zijn pak hebben het is zo vet dat pak

 53. Britt du Bois schreef:

  Ik vind het echt super leuk!! Ik heb zelf ook een shirt! ik kijk er altijd naar uit om de nieuwe video te kijken! vooral de horrorbroeders zijn geweldig!! ook echt super leuk dat de oude legends er soms ook zijn!! hopelijk komt er een seizoen 4

  – Britt

 54. Ik vind het heul leuk want ijndelijk na al die maanden gewacht te hebben kan ik ijdelijk genieten van LOG 3
  Ik vind het leuk dat al die youtoubers strijden voor die beker en dat er weer een geheimzinnige man achter die helm zich schuil houd voor de werkelijkheid…..

  Maar het is een toffe serie dus een dikke shoudout en schouder klopje naar de mensen die mee werken en de youtoebers en ik hoop dat het zo door gaat een dikke knuffel dag
  Dit was mijn reactie😀❤👌🖒

 55. arne smeets schreef:

  doe in de reacties de ledge stemmen, ik denk zelf enzo knol

 56. joep schreef:

  ik vind het super leuk en kijk alle video’s en kijk het al sinds seizoen 1

 57. willigamingzzz schreef:

  Dit seizoen is heel erg leuk ik hoop nu al op het volgende seizoen en ik hoop ook voor miss andere legendes (pascal mag meedoen maar niet als legend)

  1. willigamingzzz schreef:

   Sorry voor de dubbele reactie was niet mijn bedoeling

 58. willigamingzzz schreef:

  Dit seizoen is heel erg leuk ik hoop nu al op het volgende seizoen en ik hoop ook voor miss andere legendes PS: pascal mag meedoen maar niet als legend

 59. Soleine Gerkema schreef:

  Originele content en originele muziek (😍😍goeie muziek😍😍) ik hoop dat er nog meer seizoenen komen want ik kijk jullie filmpjes altijd met een lach op mijn gezicht.😀

  Groetjes Soleine

 60. stef schreef:

  jermy is mijn grootse fan en ik aboneer op jermy en ik op al zijn vidios gelikt

 61. Ana van Leeuwen schreef:

  ik vind log echt super leuk ! Elke dag zit ik te kijken of er een nieuwe video is. Ik kijk het altijd lekker tijdens het avond eten nadat ik heb gesport en het vermaakt me matenloos !!😍😍
  Ik heb veel respect voor alle mensen van log1/2 en seizoen 3 !

 62. ThomasPanneman schreef:

  Ik vind horror broeders heel leuk

 63. De fan schreef:

  Dit moet in elk land komen.

  En waarom geen andere game YouTubes die echt alleen maar games doen ?

 64. dylan schreef:

  dit hele seizoen is leuk door roedie

 65. Anoniem schreef:

  Hallo legend of gaming ik heb nog een idee voor de serie hardmode jer een nog iemand die in een opgeblazen hamsterbal zitten een op het water zitten dan moeten ze een spel tegen elkaar spelen

 66. Jette Botermans schreef:

  mijn lievelings serie is hard mode ik kijk elke aflevering ik vind het een leuk seizoen met veel leuke series PS ik kijk dit al vanaf seizoen 1 aflevering 1

 67. Edwin schreef:

  Het is een super leuk seizoen met leuke legends. Ik denk dat de ledge pascal is. Het lijkt mij leuk als de legends het gaan opnemen tegen random gasten. VOLG MIJ OP INSTA, @gwn.edwin

 68. ole schreef:

  leuk ik kijk alle video’s en vindt vooral de ledge het leukst

 69. Sanne schreef:

  Ik vind jullie kanaal echt super tof! Altijd lachen en soms ook heel spannend. Ga zo door! Ik vind de series hardmode en de horrorbroeders echt leuk (topplays ook maar weet niet of dit onder de series valt). Ook vind ik het super leuk dat alle ledgens samen moeten spelen zoals fortnite stoelendans 😂. En natuurlijk de greenroom is super leuk!

 70. LCmarte schreef:

  Hardmode omdat jer er altijd in zit (maar al de video’s zijn leuk hoor)

 71. Daan schreef:

  Heel leuk spannend wie de ledge is en veel variatie

 72. Maud schreef:

  Hey log,
  Supergaaf seizoen weer dit! Heb ook genoten van alle andere seizoenen,vind de top plays natuurlijk het leukst, en geniet van elke andere video die jullie maken. Dus ik wou even zeggen: “ga zo door en op naar die 1 miljoen subs!” Want jullie verdienen het. (Ik vind de horrorbroeders trouwens ook superleuk! Ik moet nog steeds lachen als ik aan Ronald denk die van zijn stoel af valt hahaha)

 73. Rosen schreef:

  Hoi log ik denk dat de ledge paraduse is.

 74. Tom Van De Moosdijk schreef:

  Het is heb beste seizoen ooit ik volg al van af het begin en het wordt steeds leuker.

 75. Enna van den Berg schreef:

  Ik kijk bijna alle video’s en ze zijn telkens weer geweldig. De leukste vind in denk ik toch wel de ledge video’s

 76. Enna van den Berg schreef:

  Ik kijk bijna alle video’s en ze zijn telkens weer geweldig. De leukste vind in denk ik toch wel de ledge video’s en de video’s die niet om punten gaan. Gewoon lekker klooien en memen. In lig daar nog elke om in een deuk❤️

 77. Brian Thienpondt schreef:

  Ik vind de horrorbroeders het leukst want ik vind het leuk hoe jullie er altijd mee uitpakken om het zo leuk te maken. Rage cage is leuk om pascal en HARM te zien ragen. Ik hoop dat jullie hier wat aan hadden. Ik zou het leuk vinden om de pet te winnen.

 78. Jestin ReInDs schreef:

  Fucking leuk niet zo veel meer om over te zeggen

 79. Lukas Derwael schreef:

  Ik denk dat het Paraduze is omdat hij ook ziek goed is in gamen groeten lukas

 80. Nina schreef:

  Hoi ik vind LOG super leuk om te kijken vooral omdat de video’s leuk zijn want de yters zijn mijn favoriete yters en doen ook super grappig tegen elkaar omdat ze vrienden zijn en elkaar kennen. Ik zou wel nog minecraft willen zien want dat is mijn lievelings game. Maar LOG blijf doorgaan want je bent het origineelste yt account!!!

 81. Chris teunissen schreef:

  Ik vind om eerlijk te log dit jaar een beetje meh want jullie doen meer games die een beetje on populair zijn en dat valt me tegen ik vond fortnite leuk maar doe bevoordeeld een ark battle tussen twee teams of rust road to the ak 47 of doe bubg maar ik vind persoonlijk dat jullie vaker bekende series moeten doen en hard mode vind ik wel leuk trouwens
  En he geef don effe de groeten he

  En als laatste KABOEM🤣🤣

 82. Jurn vos schreef:

  Ik vind seizoen 3 leuk omdat er veel best wel bekende YouTubers aan meedoen. De games zijn altijd erg leuk en je kunt er zoieso om lachen. Ik kijk LOG al vanaf eerste seizoen dus al van het begin. Ik Zou zeggen ga zo door!

 83. Gerald schreef:

  Ik kijk al sinds seizoen 1 en t is en blijft grappig en leuk, er zitten leuke bekende games tussen en ook onbekende games dat t ookeuk maakt. En de ledge is ook edn leuke toevoeging. Ga zo door met t maken van deze leuke video’s.

 84. Thibaut schreef:

  Ik vind dat het elk seizoen spannender en spannender wordt

 85. Atrin Yamuti schreef:

  Hey LOG ik vind deze seizoen heel tof want er zijn ook heel veel nieuwe dingen zoals horror broeders,opa vertelt, rage cage, en ik vind het ook heel grappig hoe de legends tegen de ledge doen.
  Het is gewoon geweldig !

 86. Rick v Ommeren schreef:

  Ik vindt op dit moment de Horhor broeders het leukst maar ik vindt de rest een beetje mah. De vorige seizoen keek ik met meer plezier

 87. Kurwan schreef:

  Seizoen 1: Wow dit is wel leuk!
  Seizoen 2: Dit kan niet beter!!!
  Seizoen 3: wat

 88. Kurwan schreef:

  Seizoen 4 eliminaton game? Om de paar weken valt de legend met de laagste score af tot er 3/4 over zijn in de finale

 89. Raphael Zaghdoudi schreef:

  Het is een super goed seizoen er zijn leuke mensen en ik ben super benieuwd naar de ledge al denk ik dat het enzo is maar het is een succes

 90. Milan schreef:

  Het is enzo

 91. ryan schreef:

  ik wil graag meedoen ik wil veel apes

 92. Profielfoto van NatuurlijkNarek NatuurlijkNarek schreef:

  Ik ga eerlijk zijn, elke seizoen, elke aflevering vindt ik super leuk om te kijken. Voorlopig ga ik nog steeds LOG kijken. Ik kijk zelf nog oude afleveringen van de vorige seizoen. LOG will never die!

 93. Gabriella schreef:

  Ik vin de horror broeders het leukste van allemaal want ik hou van horror hoop dat je dat vlogend seizoen weer hebt.

 94. Kenzo schreef:

  Ik denk dat enzo de legende is

 95. Anoniem schreef:

  vthorben

 96. Ymara schreef:

  Ik vindt legendes of gaming echt een vet kanaal, ik hou van alle YouTube die mee doen met legendes of gaming. Ik kijk al jullie video’s en vindt alle YouTubers die mee doen super vet en grappig.

 97. Manuel schreef:

  Ik vind het het leukste kanaal op heel YouTube. Vooral omdat alle youtubers die ik kijk er in voorkomen en al ik ze allemaal bij elkaar kan zien is dat het beste dat er is ook een naar jullie 😁😁😍

 98. Yaron schreef:

  Ik kijk elke dag alle dingen van legends of gaming terug en ik moe tf er elke dag om laggChen en het is super leuk en ik kijk het alles eigenlijk wel dus ik kan geen keuze daar in maken alles is leuk

 99. kasper schreef:

  ik vind het leukste kanaal ooit en ik vind dat jullie echt meer abonees moeten hebben dan pewdiepie o en als ik win dankjewel voor de pet

 100. Wies schreef:

  Ik vind lognl seizoen 3 super cool en grappig

 101. Selin schreef:

  Echt super leuk alleen zijn er nu te veel extra dingen zoals de horror broeders

 102. ian schreef:

  hoe kan je de helm winnen van de ledge

 103. robin schreef:

  super coole groep chille mwannen, ik geniet van jullie video, zouden jullie nogeens drawful 2 willen doen?

 104. Laura schreef:

  Lieve Legends of gaming ik wil zeggen dat jullie erg jullie best doen ga zo door want ik ben jullie grootste fan en ik kijk vanaf seizoen 1 al naar jullie en de horror broeders jullie zijn ook super tof ga zo door