connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

VR Battlegrounds
Nieuws
23 oktober 2017

Nieuwe Battle Royale VR-game in de maak!

PLAYER UNKNOWN’S BATTLEGROUNDS is nu al een tijdje de meest gespeelde game op Steam en dat succes lijkt alleen maar te groeien. In een ander artikel zagen we dat er meer nieuwe games op (gaan) duiken die dezelfde insteek hebben als het idee van PUBG. Fortnite kwam bijvoorbeeld met een grote update, namelijk de Battle Royale mode die bijna exact hetzelfde is als de Batlle Royale game PUBG. De nieuwe game-mode van Fortnite is ook in een hele korte tijd ontzettend populair geworden, wat aangeeft dat “Hunger Games-like games” erg geliefd zijn in de gaming wereld.

Nu blijkt dat er nog een nieuwe Battle Royale game in de maak is, namelijk een PUBG-style VR game! Oneiric Entertainment is een bedrijf dat zich bezighoudt met mogelijkheden in VR en nu dus ook gaming. Zij hebben gesteld bezig te zijn met het maken van een Battle Royale VR game, genaamd VR Battlegrounds… Jezus, wat origineel!

Ze zijn nog niet lang bezig met ontwikkelen van de game en zoals je kunt zien ziet het er nu nog niet helemaal clean uit, maar de game-developers beloven dat de game nog veel beter gaat worden. Alle aspecten die je kent van PUBG en Battle Royale van Fortnite zul je ook ervaren in de VR-versie! Parachute springen, het rijden met voertuigen, verzamelen van loot,etc. Check een korte preview van de gameplay van VR Battlegrounds hieronder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Comments

  1. Profielfoto van The X-Gamer . The X-Gamer . schreef:

    Ik ben benieuwd naar de uitkomst van de VR game! Misschien zelfs een idee als competitie tussen de legends?

  2. Ronald schreef:

    Wie is dit