connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

LOG Nieuws
6 september 2017

De memorabele momenten van Legends of Gaming 2016-2017

Naast de spanning bij het strijden om de titel en andere awards, zijn er nog duizende mooie en hilarische momenten, grappen, memes, uitspraken en hypes uit seizoen 1 die ons altijd bij zullen blijven. De Mannequin Challenge, de rage-quit’s , de #ripstoel, Gert en ook  Kimpie Paarntie mag natuurlijk niet ontbreken als we het hebben over de mooiste momenten uit seizoen 1. Hier een kort lijstje van deze momenten:

Kimpie Paarntie

Kimpie Paarntie, oftewel Kip en Paard, oftewel Chicken en Horse, oftewel Ultimate Chicken Horse. Ja, het is wellicht een beetje ver gezocht maar toch rolde  de woorden “Kimpie Paarntie” uit Jeremy’s mond toen hij in aflevering 26 van seizoen 1 hoorde dat ze de game Ultimate Chicken Horse gingen spelen. Ook al werd deze XL-battle door Don en Ronald gewonnen, werd de aflevering vooral bekend door de nogal vreemde uitspraak van Jeremy. Ook buiten Legends of Gaming ontstond er een ware hype rondom Kimpie Paarntie en wordt dit daarom gezien als misschien wel de populairste meme van Legends of Gaming seizoen 1

#steunronald

Inderdaad… Ronald had het niet makkelijk vorig seizoen. Hoe hard hij ook z’n best deed, leek het hem niet te lukken genoeg punten te behalen om serieus mee te doen in het klassement. Misschien herinneren jullie je de XL-Battle Mario Kart nog wel waarbij Ronald vlak voor de finish besloot over een banaan heen te rijden en daarmee (weer) de laatste plek pakte. Of de Minecraft Parkour Race waarbij zowel Ronald als Don, hun woede niet konden bedwingen en er bij Ronald sprake leek te zijn van een echte Rage Quit. Jammer genoeg is Ronald niet één van 8 de Legends in seizoen 2, maar toch nog één keer: #steunronald

Gert

Gert! Gert! Gert! Zoek de Gert-meme op en je weet gelijk waar het over gaat Gert was vóór Legends of Gaming nog vrij onbekend, maar toen Don en Link naar hem refereerde tijdens de Minecraft Sinterklaas-special, steeg de populariteit rond Gert en was zijn naam in verschillende afleveringen te horen. Er is zelfs vorig jaar een winactie gehouden gebaseerd op Gert met de vraag hoe vaak Gert te zien was in de Sinterklaas-special.

Boe!

Een Let’s Play die nog veel kijkers zullen herinneren. Don, Enzo en Ronald spelen Five Nights at Freddy’s: The Joy of Creation waarbij de Legends niet alleen door het spel, maar ook door elkaar de stuipen op het lijf worden gejaagd! Ondanks dat het spel doodeng is, zorgde het voor een hilarische video met veel spanning, geschreeuw en schrikmomenten! Wil je nog zo’n horrorspel in seizoen 2 zien terugkomen? Laat het ons weten en wie weet krijg je de Legends huilend in een foetus-houding!

#RIPstoel

Met zoveel competitiviteit in het toernooi kan het wel eens voorkomen dat er een agressieve uitspatting plaatsvindt.  Zo gebeurde dit ook bij de Minecraft Parkour Race van Enzo en Link. Net zoals de andere Legends hadden de 2 mannen moeite om hun woede in bedwang te houden bij deze 1v1 race. Enzo won op een niet helemaal eerlijke manier, maar op het moment dat hij zijn overwinning vierde, besloot Link zijn frustratie te uiten door Enzo achterover van zijn stoel te gooien! Niet alleen Link, maar ook de stoel van Enzo was er klaar mee en één stoelpoot begaf het. Al met al zorgde het voor een van de hilarische momenten uit seizoen 1!

Dab+Bottleflip+Mannequin Challenge

Ook de hypes  konden voor de Legends niet uitblijven. Gedurende het hele seizoen werd er ge-bottleflipt, gedabt en hebben we zelfs een vette mannequin challenge gedaan die te zien is op Enzo’s Youtube-kanaal. Mocht er ook dit jaar weer een coole hype/challenge populair worden die je de Legends graag ziet doen, let us know!

Mocht je deze momenten uit seizoen 1 gemist hebben, check dan de top-plays die vol zitten met de meest hilarische, gekste en leukste momenten van het toernooi. Wat zal er in seizoen 2 allemaal gebeuren? Over welke uitspraken, trickshots en awesome skills zullen we nog jaren lang napraten? We zullen er snel achterkomen!

Bekijk de aftermovie van seizoen 1 nog eens hier en maak je alvast klaar voor een waanzinnig seizoen 2! Zaterdag is de eerste aflevering van vanaf 12:00 te zien op ons Youtube-kanaal! Check it out and you’ll hear from us soon! #LOGS2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.