connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

Game Nieuws
16 november 2018

SONY VOLGEND JAAR JUNI NIET AANWEZIG OP DE E3

Sony zal volgend jaar juni niet aanwezig zijn op de gamebeurs E3 in Los Angeles. dat heeft Sony laten weten in een statement daarin zeggen zij onder andere:
“Terwijl de industrie blijft ontwikkelen, blijft Sony opzoek naar inventieve mogelijkheden om de community te bereiken. Playstation-fans betekenen alles voor ons en wij willen dan ook zoeken naar nieuwe mogelijkheden om onze fans te bereiken, hiervoor is gekozen om niet mee te doen aan E3 2019”.

Sony is niet de eerste die de bekende gamebeurs links laat liggen. neem bijvoorbeeld EA die tijdens de E3 een eigen evenement houd vlakbij de gamebeurs. Nintendo pakt het dit jaar ook anders aan wat betreft de E3, het bedrijf houd namelijk geen persconferentie zoals altijd, maar zend een video uit vergelijkbaar met het direct-format van het bedrijf (direct-format is de eigen manier van presenteren gedaan door Nintendo). Sony laat in het statement echter ook weten dat zij geen persconferentie houden, en dus geen vervanging hebben zoals Nintendo.

Doordat Sony dit jaar niet naar E3 komt, zorgt dat wel voor de nodige reacties. zeker omdat de mensen dachten dat de nieuwe Playstation-5 op de E3 aangekondigd zou worden. veel mensen denken dat de Playstation-5 namelijk in 2020 gereleased wordt. Sony heeft in het statement niks laten weten over de Playstation-5, voor nu is het dus nog best onduidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Comment

  1. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

    Dat kan alleen maar voor wat groters zorgen toch?!