connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

Efteling Game Night
23 april 2019

DE FINALE WEEK MET SPECIAL SPELLETJESAVONDEN

En dan zijn we al aangekomen tot de allesbeslissende finaleweek! Zaterdag op Koningsdag de grootste koninklijke Monopoly-finale! Maar voor we zover zijn, zijn er nog twee huisjes te verdelen. De twee duurste huisjes van het bord: “Sprookjesbos” en “Symbolica” En hoe kunnen we die nou beter verdelen dan in 2 vette Spelletjesavonden! De eerste Spelletjesavond is vanaf vandaag te zien op het LOG-kanaal. De Legends spelen het hilarische spel TIK TAK TONG waarbij ze met hun lange kikkertongen zo snel mogelijk Efteling-karakters proberen weg te schieten. Deze wil je niet missen:

Donderdag zal het laatste huisje uitgereikt worden aan de winnaar van de tweede Spelletjesavond die eveneens de laatste game night vóór de Monopoly-Finale is! Een extra lange avond met niet één maar twee bizarre spellen die gespeeld zullen worden met uiteindelijk 1 winnaar!

Strijden om de huisjes was nog nooit zo belangrijk als nu! Zeker voor Dionne wordt het aanpoten. Zij heeft nu 3 huisjes in bezit, wat een lastige opdracht wordt aangezien ze zaterdag ook nog eens in de gevangenis zal beginnen. Link heeft een aardige inhaalslag gemaakt en staat nu gelijk met Joost met 8 huisjes. Milan zit daar vlak achter met 7 huisjes. Dit betekent dat dit zaterdag hoe dan ook een razend spannende finale gaat worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Comment

  1. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

    Dionne gaat voor die comeback, mark my words!