connect by KPN SAMSUNG

Toernooi

Mobile Challenge Week

Mobile Challenge

In de Mobile Challenge Week spelen de Legends één voor één een mobile game met de opdracht om de hoogste score in een mobile game te halen om puntjes te verdienen! De gekste en meest frustrerende spelletjes komen voorbij! Kun jij thuis een hogere high-score neerzetten dan de Legends?


Build-Off

3! 2! 1! Let’s Build! Ook dit seizoen is de Build-Off weer terug! 4 Legends spelen in teams van 2 tegen elkaar met de opdracht om de mooiste Minecraft-creatie te bouwen! Een combinatie van random bijvoeglijk en zelfstandige naamwoorden zorgen ervoor dat zij de meest vreemde dingen moeten bouwen met alle Minecraft-items die ze maar willen! De andere 4 Legends zullen uitmaken welk team het mooiste, meest creatieve en meest originele kunstwerk heeft gebouwd en de hun 250 punten mogen ontvangen!


Ronald’s Revenge

“Wie was de grote verliezer van seizoen 1?” Voor de kijker die het eerste seizoen gezien hebben, is dit geen moeilijke vraag. Het antwoord is namelijk: Ronald. Dit jaar is hij dan geen deelnemer, maar In de week van “Ronald’s Revenge” neemt hij wraak op de Legends door een stoorzender te zijn in de games waarin de rest van de Legends tegen elkaar moeten strijden voor punten! Anyway, Ronald is Back! En zijn wraak zal zoet zijn!


Featured Image - Spelletjesavond

Spelletjesavond

Wat is er nou leuker om op z’n tijd lekker ouderwets bordspelletjes te spelen? Nou, wat dacht je van het spelen van de gekste, vreemdste bordspellen die er zijn? Nieuw in seizoen twee van de Legends of Gaming is de “Spelletjesavond!” De Legends krijgen de mafste bordspelletjes voor hun kiezen waarbij zij een poging doen deze zo goed mogelijk uit te voeren om ook hier punten te behalen om hoger in het klassement te eindigen!


1V1

Wie de enige echte Legend of Gaming wilt worden, moet natuurlijk ook zijn skills kunnen laten zien in een face-to-face 1v1-battle! De vetste shooters en platformers zijn gekozen om weer elke 1v1-aflevering om te vormen tot een echte titatenstrijd tussen de Legends!


Ledge

Niemand op deze hele aardbodem weet wie of wat het is, waar het vandaan komt of waar het zijn kleren vandaan haalt. Het enige wat wij weten is dat het de naam “Ledge” draagt, ojaa… en dat het een baas is in gamen! De Legends strijden tegen elkaar door een zo hoog mogelijke score tegen de Ledge te behalen, want het opnemen tegen de Ledge zelf heeft simpelweg geen zin. Check de buitenaardse skills van de Ledge in seizoen 2 van Legends of Gaming!


Let’s Play

Tussen de chaotische en competitieve video’s, is het ook wel eens lekker om even te ontspannen. Daarvoor hebben we de Let’s Play-serie. Hier draait het even niet om punten, maar biedt Let’s Play juist de ruimte om gezellig samen lol te trappen in een game. Ga er relaxed voor zitten en kijk toe hoe de Legends voor de fun coole games spelen!


XL Battles

Ook in seizoen 2 zullen vier Legends het tegen elkaar opnemen in de altijd epische XL-battles. Zowel in de vorm van Free4All als in 2v2 vechten ze tegen elkaar in terugkerende klassiekers als Grand Theft Auto en Minecraft, maar ook in veel nieuwe party-games die gegarandeerd voor grote chaos, vette gameplay maar nog belangrijker voor punten gaan zorgen!


KPN Top Plays

Het beste van het beste! Dat zijn de KPN Top Plays. Binnenkort zie je hier de tofste hoogtepunten van dit seizoen, maar tot die tijd kan je hier genieten zie je de beste, vetste en meest hilarische momenten van Legends of Gaming seizoen 1!