connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

Game Nieuws
1 oktober 2018

DE VETSTE GAMES VAN OKTOBER!

Oktober is vandaag begonnen en dat betekent weer een nieuwe maand die ons weer nieuwe spellen gaat brengen. Zo hebben we deze maand een aantal keiharde releases waar veel gamers al lange tijd op wachten. Deze hebben we even op een rijtje gezet:

2 oktober, Forza Horizon 4 – PC en XBOX One

Racefans opgelet! Forza Horizon 4 komt 2 oktober uit voor PC en Xbox One, en is ontwikkeld door Playground Games. Forza Horizon 4 speelt zich af in het Verenigd Koninkrijk. Elke week zal in-game het seizoen veranderen wat ervoor zorgt dat de omgeving ook mee veranderd. Nieuw in Forza Horizon 4 is dat je nu in de multiplayer-servers tot 72 spelers tegelijk in dezelfde map kan rijden.

5 oktober, Assassin’s Creed: Odyssey – PC, XBOX One en PlayStation 4

Vorige week is Team LOG naar de launchparty geweest van Ubisoft voor de nieuwe Assassin’s Creed: Odyssey, Daar hebben wij kunnen zien hoe de nieuwe Assassin’s Creed eruit komt te zien, en dat belooft veel goeds! De game speelt zich af in het oude Griekenland waarbij spelers een kant moeten kiezen tussen Athene en Sparta tijdens de Peloponnesische oorlog. In een eerder artikel beschreven wij al dat het heel vet is dat je nu kan kiezen of je als mannelijk of vrouwelijk karakter de game speelt.
Ubisoft heeft dit jaar meer ingezet op de verhaallijn en de keuzes die daarbij komen kijken die in een later stadium weer invloed op het verhaal hebben!

5 oktober, Super Mario Party – Nintendo Switch

Nieuw (of eigenlijk oud) zijn de veranderingen die dit jaar zijn doorgevoerd in Super Mario Party, zo kreeg Nintendo kritiek in de vorige delen dat spelers wagentjes moesten delen en dat het er grafisch ook niet heel goed uit zag. Dit jaar heeft er iemand kritisch naar de game gekeken en ervoor gezorgd dat dit nu allemaal verbeterd is! Een leuke nieuwe feature in deze Super Mario Party is de mogelijkheid om 2 switch-consoles tegen elkaar te schuiven en de minigames op 2 schermen te spelen, zo wordt het speelveld dus ook echt uitgebreid op twee schermen, hoe vet is dat!

12 oktober, Call of Duty Black Ops 4 – PC, XBOX One en PlayStation 4

Dit jaar geen singleplayer in de nieuwe Call of Duty, maar een battle-royale gamemode die kan gaan concurreren met PUBG en Fortnite! Ook de multiplayer is onder handen genomen, zo is er voor het eerst de mogelijkheid om zelf te healen in plaats van geautomatiseerd, dit zorgt voor een meer tactische gameplay in combinatie met kleinere maps, boots-on-the-ground en een grote focus op specialist!

26 oktober, Red Dead Redemption 2 – Playstation 4 en XBOX One

Misschien wel de grootste kraker van dit jaar, Red Dead Redemption 2 van Rockstar Games. Red Dead Redemption 2 is het tweede deel van de succesvolle western serie. Als hoofdpersoon Arthur Morgan ben je onderdeel van een oude bende die vecht tegen de opkomst van het modernisme.
Red Dead Redemption 2 heeft de grootste en meest levendige open wereld die we ooit in games hebben gezien, met 200 verschillende dieren, de mogelijkheid om met elke NPC te praten en haar/baard dat groeit met de tijd maakt Red Dead Redemption 2 wel heel realistisch!

 

Naar welke game kijken jullie het meest uit?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Comments

  1. FreekBOIII schreef:

    Mij zou het leuk lijken als jullie Super Mario Party gaan doen!

  2. Profielfoto van Iggy Meer Iggy Meer schreef:

    COD gaat zeker vet worden