connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

LOG Nieuws
6 september 2017

We’re Back! Seizoen 2 van Legends of Gaming gaat van start! Are you ready?!

Heb jij de teaser van seizoen 2 al bekeken? En de trailer? Deze is nu te zien op het Youtube-kanaal van Legends of Gaming! In de teaser die afgelopen zaterdag op het Youtube-kanaal online ging, was terug te zien dat je als oplettende kijker van de aftermovie van seizoen 1 een hint had kunnen spotten:

De code “S020209” kwam in een flits voorbij aan het eind van deze aftermovie en gaf daarmee de startdatum van seizoen 2 weer, namelijk 2 september. Op die dag, afgelopen zaterdag, ging de #LOGS2 teaser live. Maar weinig mensen zagen dat aankomen!

Na een fantastisch eerste seizoen is het tijd om met jullie een nieuwe seizoen in te duiken met de vetste games, tofste Legends en de meeste epische video’s!
Ook dit seizoen doen er 8 Legends mee aan het toernooi met terugkerende namen als: Don de Gamemeneer, Enzo en Milan Knol, Jeremy en Link van xLinkTijger. Maar we introduceren dit seizoen ook met trots 3 nieuwe Legends: Pascall van ItzSyntrax, Joost van JoostSpeeltSpellen en Harm van HetGames! Zij zullen net zo hard gaan strijden om de enige echte Legend of Gaming 2017-2018 te worden!

Afleveringen zoals de altijd spannende XL-Battles, de heftige 1v1’s en de chille Let’s Play’s zullen ook dit seizoen voorbij komen. We kunnen nu al wel verklappen dat seizoen 2 bomvol ook gaat zitten met nieuwe formats, nieuwe challenges en vooral HEEL VEEL nieuwe games! Helaas kunnen we nu nog niet meer weg geven dan dit, maar jullie komen er snel genoeg achter wat seizoen 2 allemaal te wachten staat. Blijf up-to-date, volg onze kanalen en bovenal: geniet van onze video’s. Wij hebben er onwijs veel zin om met jullie een nog vetter en nog groter toernooi neer te zetten! Stay tuned for more!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Comments

 1. Profielfoto van FreekBOI FreekBOI schreef:

  Ik heb zo veel zin in het nieuwe seizoen!
  <3

 2. Anoniem schreef:

  😻😻😻

 3. Zina schreef:

  😻😻😻 YHEA!!!!