connect by KPN SAMSUNG

Nieuws

LOG Nieuws
6 september 2017

De winnaars van Legends of Gaming seizoen 1!

Zijn jullie ook helemaal gehyped voor seizoen 2?! Wij ook! Zaterdag zal de eerste aflevering online worden gezet, dus zet je nu alvast schrap voor  een f*cking vette lancering van het nieuwe seizoen van Legends of Gaming! Voor het zover is, willen we nog één keer met jullie kort terugblikken op het fantastische eerste seizoen.

Want wat was het spannend! Niet elke Legend maakte tot het einde evenveel kans op de titel (en laten we maar geen namen noemen… ugh! ugh! Ronald! Ugh!), maar er waren nog genoeg Legends  die zelfs in de bloedspannende finale een kans maakte om winnaar te worden van Legends of Gaming 2016-2017. Net zoals de allereerste aflevering van het 1e seizoen, speelde de Legends in de finale het spel Gang Beasts en met drie gewonnen rondes liet Jeremy zien dat hij de terechte winnaar was van het gehele toernooi.
Naast de hoofdprijs maakte elke Legend ook nog kans om een award in de wacht te slepen. De drie awards die vorig jaar werden uitgereikt waren “De Skill-Award”, “De Fun-Award” en “De Fail-Award” waarbij de winnaars van deze awards verkozen werden door jullie, het LOG-publiek!
De Skill-Award ging naar Don. Hij liet gedurende het hele seizoen zijn all-round gameskills zien, wat door een groot deel van de kijkers erg gewaardeerd werd. Helaas eindigde hij niet hoger op het erepodium, maar werd terecht de winnaar van de skill-award!

Naast de felbegeerde Legend of Gaming-Award verkoos het publiek Jeremy tot fun-speler van het toernooi. Hiermee liet hij zien dat je kan winnen en tegelijkertijd lol kan trappen in een game! Respect voor deze man!
En tja… het was geen verrassing dat de fail-award “gewonnen” werd door Ronald. Ondanks het feit dat hij elke aflevering zijn uiterste best deed, lukte het hem niet hoger in het klassement te komen dan dat hij is geëindigd. Ook al is Ronald in seizoen 2 niet één van de Legends , zullen wij (en jullie waarschijnlijk ook) nooit vergeten hoe Ronald op de laatste plek eindigde en daarmee de fail-award kreeg.

Eén ding is zeker, het zal weer een ontzettend spannend seizoen worden waarin de Legends er alles aan doen om weer in de prijzen te vallen! Wie gaat er volgens jou winnen? Welke Legend krijgt een award?  Laat het ons weten! #LOGS2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.